Posted April 19, 20241 yr Προβολή αρχείου Δήλωση εισφοράς γκαράζ Νόμου 960/1979 Σε μορφή DOC η δήλωση για τον υπολογισμό εξαγοράς θέσεων στάθμευσης του Ν. 960/79 Υποβολέας IDdownloads Υποβλήθηκε 04/19/24 Category Διάφορα
Tuesday at 08:214 days @Petros .... Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα τι ρωτάς.... Εδώ αφορά το έντυπο που συμπληρώνεις.....Στο έντυπο αναφέρει το παρακάτω..... Για αυτό το β ρωτάς??* Δεν υπολογίζονται οι εξασφαλιζόμενες κατά τις διατάξεις των περιπτώσεων α και β της παρ. 2 του άρθρου 1 του Ν. 960/1979 θέσεις.
Tuesday at 08:384 days Στη περίπτωση β υπάρχει ένας συντελεστής 0.25Ετσι υπολογίστηκαν και εξαγοράστηκαν θέσεις σε πρόσφατη οικοδομική άδεια.Σε μια νεα οικοδομική άδεια της ίδιας ΥΔΟΜ, δεν αποδέχονται πια το 0.25 καιοτι ο τύπος της περίπτωσης β θα πρέπει να υπάρχει χωρίς το x 0.25.Συνάδελφοι και ο νέος προϊστάμενος της συγκεκριμένης ΥΔΟΜ, υποστηρίζουν οτι το έντυπο αυτό δεν έχει σχέση με τον νόμο οποίος γράφει άλλα για τη περίπτωση β και παραπέμπουνστο Αρθρο 5 Παρ β οτι για ΣΔ > 1 η αξία είναι 20πλάσια του μ² γης δια του ΣΔ....
Tuesday at 09:434 days 1 hour ago, Petros said:....υποστηρίζουν οτι το έντυπο αυτό δεν έχει σχέση με τον νόμο...ιδιαίτερα χρήσιμο αυτό που γράφεις συνάδερφε.Αν σου είναι εύκολο και έχεις σχετικό έντυπο όπως υποστηρίζει η ΥΔΟΜ να το ανέβαζες ή να το αποστείλεις να κάνουμε συμπληρώσεις πιο επίκαιρες .....
Tuesday at 10:064 days Βασικά...δεν υπάρχει κανένα έντυπο.Προφορικά όλα.Η απάντηση της πολεοδομίας και του νέου προϊσταμένου για τηναφαίρεση του συντελεστή x0.25 στην περίπτωση β, είναι ότιτο οικόπεδο είναι άνω των 200μ² και ότι "το λέει ο κανόνας".Συνάδελφος που του θεωρήθηκε η εξαγορά των θέσεων στάθμευσης απότον προηγούμενο προϊστάμενο της συγκεκριμένης ΥΔΟΜ με τον συντελεστή 0.25,τώρα με τον νέο προϊστάμενο του είπαν να περάσει και να ξανακάνει το έντυπο καινα πληρώσει την επιπλέον διαφορά βγάζοντας τον συντελεστή 0.25.Εμένα επειδή μου αναθέσανε τον έλεγχο όλων αυτών, δεν βρήκακάπου κάτι συγκεκριμένο. Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά το μόνο που βρήκαστον Ν.1221/1981 Αρθρο 3 Παρ 3 οτι μειωμένο συντελεστήέχουν οικόπεδα άνω των 200μ².Οπότε ερώτηση στις ΥΔΟΜ για τις εξαγορές και οτι πουν εκεί...Αυτο κατάλαβα. Edited Tuesday at 10:074 days by Petros
Tuesday at 12:283 days κατάλαβα....να υποθέσω δηλαδή ότι κρατάμε το έντυπο ως αρχικό υπόβαθρο και με βάση αυτό κουβέντα με τον εκάστοτε υπάλληλο ΥΔΟΜ και τι αλλαγές έχουν υπάρξει....
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε